AL·LERGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

On line

Formació continua

DATA D'INICI

06-05-2021

DATA DE FINALITZACIÓ

25-05-2021

DIES DE CLASSE

HORARI

DURADA: 20 HORES

TEMARI

OBJECTIUS GENERALS
Proporcionar els coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.

OBJECTIUS ESPECÍFICS
Conéixer la gestió dels al·lèrgens en la restauració col·lectiva per a la prevenció de reaccions adverses.
Conèixer els requeriments de la legislació específica.
Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.
CONTINGUT
Conceptes generals.
Reaccions adverses a aliments: classificació.
Intoleràncies.
Al·lèrgies.
L’anafilaxia.
Situacions de risc.
On trobem els al·lèrgens.
Legislació sobre Informació Alimentària.
Reglament UE 1169/2011.
RD126/2015.
Gestió del risc.
Principis bàsics.
Diagrama de gestió.
Bones pràctiques.
Contaminació creuada.
Cartes i menús.

LOCALITZACIÓ

Maçanet de la Selva

ADREÇA

https://www.criteria.es/cursos_subvencionado/allergies-i-intolerancies-alimentaries-4/

Registra't i apuntat a aquests cursos

Si tens el perfil i estàs interessat en fer aquests cursos, registra't.